Elektro, Novinky, Tipy, Zaujímavosti,

Smart predstavil v Číne nový model Smart Elf #1 a dve nové verzie modelu Elf #3

15.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PlanetCarNews). Uvedenie troch modelov Smart, ktoré bolo ohlásené na 14. apríla, sa teraz naplnilo. Nový smart Elf #1 a nové verzie nového smart Elf #3...

15.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PlanetCarNews).

Uvedenie troch modelov Smart, ktoré bolo ohlásené na 14. apríla, sa teraz naplnilo. Nový smart Elf #1 a nové verzie nového smart Elf #3 už oficiálne debutovali na čínskom trhu.

Uvedenie nových modelov smart Elf #1 a smart Elf #3 na čínskom trhu.
Foto: youtube.com/@PlanetCarNews

Nové vozidlá legendárnej značky Smart majú nový, luxusný a elegantný vzhľad

Modely Smart pre čínsky trh, ktoré boli predstavené 14. apríla, sú nový Smart Elf #1 a nové verzie nového Smart Elf #3.

Nový Smart Elf #1, za ktorý je zodpovedný Mercedes-Benz Design, je pozicionovaný ako plne elektrické malé SUV. V novej verzii nedostal žiadne radikálne dizajnové zmeny. Nové vozidlo má väčšie vstupy vzduchu a tie na boku majú dynamickejšie tvary. Predné svetlomety majú trojuholníkový tvar a oba sú v strede spojené pásom LED svetiel, čo opticky zväčšuje šírku prednej časti vozidla.

Nový model zaujme dvojfarebným dizajnom karosérie, ktorý je v súčasnosti v Číne mimoriadne populárny. Vkusným doplnkom sú bezrámové dvere a skryté kľučky dverí. Na boku auta pri stĺpiku B nájdete logo Mercedes-Benz a na stĺpiku C logo Smart. Zadnú časť zdobia priechodné zadné svetlá v rovnakom dizajne ako predné svetlomety. Vnútri auta nájdete podobné usporiadanie svetelných pásov ako vpredu.

Pokračuje v dizajnovej filozofii

Smart Elf #3 pokračuje v dizajnovej filozofii modelu Smart Elf #1. Lichobežníkový dizajn prednej masky chladiča nadobúda tvar fastbacku, ktorý viac pripomína kupé SUV. Okrem toho má nové vozidlo elegantné okrúhle logo na prednom blatníku. Skryté kľučky dverí a aerodynamické tvary ráfikov sú navrhnuté tak, aby zabezpečili harmonický štýl celého vozidla a znížili odpor vzduchu. V zadnej časti vozidla boli použité priechodné zadné svetlá, ktoré vytvárajú vizuálny efekt väčšej šírky. Nový Elf #3 sa dostane na trh v 3 konfiguráciách s cenou od 164 900 juanov (21 000 eur) do 219 900 juanov (28 500 eur).

Čo nájdeme v modelových konfiguráciách a za koľko?

Nový Smart Elf #3 uvedený na čínsky trh v 3 konfiguráciách bude stáť od 164 900 juanov do 219 900 juanov (21 300 – 28 500 eur) . Smart Elf #1, ktorý sa tiež bude dať kúpiť v 3 konfiguráciách, bude stáť od 154 900 do 199 900 juanov (20 100 eur – 26 000 eur ). Pokiaľ ide o kolesá, Smart Elf #3 bude k dispozícii s diskami s veľkosťou 19 a 20 palcov. Pokiaľ ide o rozmery karosérie, dĺžka, šírka a výška nového vozidla sú 4400/1844/1556 mm, resp. Rázvor náprav je 2785 mm.

Pokiaľ ide o rozmery karosérie, dĺžka, šírka a výška nového modelu Smart Elf #1 sú 4270/1822/1636 mm. Rázvor náprav je 2750 mm. Interiér modelu Smart Elf #1 je vybavený veľkou plávajúcou centrálnou ovládacou obrazovkou a dlhým plnohodnotným LCD displejom. Z hľadiska inteligentnej konfigurácie je nový automobil okrem iného vybavený systémom Smart Pilot Assist, digitálnym inteligentným operačným systémom „Inspiration Planet“. Pokiaľ ide o výkon, model Smart Standard Edition dostane 49 kWh s maximálnym výkonom 200 kW( 343 Nm). Dojazd v tejto verzii bude 400 km. Modely Smart Range Edition a Smart Deluxe Edition dostanú batériu s kapacitou 66 kWh a maximálnym výkonom 200 kW( 343 Nm). Dojazd týchto verzií bude 535 km (CLTC).

Nový Smart Elf #3.

Interiér zdôrazňuje rodinný charakter

Interiér nového Smartu Elf #3 zdôrazňuje rodinný charakter vozidla. Centrálny ovládací displej má uhlopriečku 12,8 palca a interiér je vybavený integrovanými sedadlami typu kupé. Nový automobil je štandardne vybavený adaptívnym tempomatom, asistentom udržiavania v jazdnom pruhu, varovaním pred vybočením z jazdného pruhu, systémom monitorovania mŕtveho uhla atď. Pokiaľ ide o výkon, štandardná verzia a verzia Xingdong s dlhým dojazdom dostanú motor s maximálnym výkonom 200 kW( 343 Nm). Verzia s pohonom všetkých štyroch kolies dostane dva motory s maximálnym výkonom 315 kW. Pokiaľ ide o dojazd na batérie, ten bude v závislosti od konfigurácie 415 km, 520 km a 555 km (CLTC).

Voliteľné vybavenie pre modely Smart len dnes s mnohými výhodami

Smart predstavil časovo obmedzenú ponuku rôznych výhod pre zákazníkov, ktorí si objednajú nové vozidlo v období od 14. apríla do 31. mája. Budú môcť využívať výhody v oblasti voliteľnej výbavy.

Napríklad právo na špeciálnu farbu zdarma, právo na výmenu, právo na spätný nákup, darčeky a ďalšie super výhody. Okrem toho môžu počítať s rôznymi výhodnými možnosťami financovania. Ako napríklad „0 akontácia“ a „časovo obmedzená nízka úroková sadzba“ s najnižšou ročnou sadzbou 1,99 %.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Škoda útočí na segment lacných elektromobilov. Už bez „kuraťa“ na kapote

Takto vyzerá vypredané auto v priebehu niekoľkých sekúnd.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Takto bude vyzerať nová „šestka“? Číňania predstavili Mazdu EZ-6. V jednom ohľade zaujme

29.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@evdrivex1091). Súčasná inkarnácia Mazdy 6 je na trhu od roku 2012. Teraz sa ukázalo nové vydanie tohto vozidla, aj keď…

Čo sa stane, ak hneď zaradíte štvrtý z druhého stupňa? Takto funguje prevodovka

29.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto:). K prevodovke a jej prevodovým pomerom pristupujú vodiči dogmaticky. Dôvodom sú vysoké náklady na opravu. Len pri vynechávaní prevodových stupňov…

USA postavia nové „lietadlo súdneho dňa“. Očakáva sa, že bude stáť celý majetok

29.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto:). Spojené štáty hľadajú nástupcu "lietadla súdneho dňa". Stroj sa tak nazýva kvôli jeho schopnosti prežiť jadrovú vojnu. Očakáva sa, že…

Najdlhší let na svete je späť. Viac ako 25 hodín na palube

29.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@SimpleFlyingNews). Po niekoľkoročnej prestávke sa vracia najdlhší let na svete. Cestujúci začnú svoju cestu v čínskom hlavnom meste Peking a…

Volkswagen predstavuje nové SUV. Má novú čínsku DNA a nečakanú výbavu

29.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@DPCcars). Volkswagen pred svojou premiérou na autosalóne v Pekingu predstavil nové SUV. Vozidlo určené pre čínsky trh vychádza z modelu…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov