Tipy, Zaujímavosti,

Už sa za to nehanbím. V aute nosím hygienickú vložku. Účinok trvá celé mesiace

9.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@AndreaJean). Príjemná vôňa v aute je dôležitá. Najmä ak pravidelne prepravujete iných ľudí alebo trávite v aute počas dňa veľa hodín. Ak vám vadí, že...

9.4.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@AndreaJean).

Príjemná vôňa v aute je dôležitá. Najmä ak pravidelne prepravujete iných ľudí alebo trávite v aute počas dňa veľa hodín. Ak vám vadí, že štandardné vône vydržia veľmi krátko, máme pre vás spôsob, ako to vyriešiť.

Ak vám vadí, že štandardné vône vydržia veľmi krátko, máme pre vás spôsob, ako to vyriešiť.
Foto: youtube.com/@AndreaJean

Sú ľudia, ktorí neprijímajú žiadne prívesky s vôňou. Nemožno však poprieť, že jemná a príjemná vôňa spríjemňuje cestu. Problémom je, že mnohé štandardné vonné produkty prestávajú účinne pôsobiť už po niekoľkých dňoch. Našťastie existujú domáce triky, ktoré sú nielen účinnejšie, ale aj ekonomickejšie.

Ako odstrániť nepríjemný zápach v aute? Vyrobte si vlastnú vôňu do auta

Výber najlepšej vône pre vaše auto nie je jednoduchý. Najmä preto, že na trhu je k dispozícii veľa druhov výrobkov a veľa variantov vôní. Ak však nenájdeme dlhotrvajúci variant za prijateľnú cenu a s vôňou, ktorá nám vyhovuje, nič nie je stratené. To, čo potrebujete, je jedna čistá hygienická vložka a esenciálny olej.

  1. Vložku rozstrihnite na polovicu a každú časť namočte do oleja.
  2. Osviežovač vzduchu typu „urob si sám“ nalepte kdekoľvek vo vozidle (napr. do odkladacej skrinky).
To, čo potrebujete, je jedna čistá hygienická vložka a esenciálny olej.
Foto: youtube.com/@AndreaJean

Ako používať vône do auta, aby ich vôňa vydržala dlhšie? Niekoľko tipov

Vône do auta môžu poskytovať krásnu vôňu až niekoľko mesiacov. Kľúčom je správny spôsob aplikácie. Ak chcete, aby vaše auto voňalo dlhšie, použite nasledujúce tipy.

  • Ak používate osviežovač vzduchu vo forme prívesku, nevyberajte ho úplne z obalu. Namiesto toho vystavte malú časť a postupne ju každých niekoľko dní zvyšujte. Vôňa sa bude uvoľňovať pomalšie a vydrží dlhšie.
  • Umiestnením osviežovača vzduchu v blízkosti vetracích otvorov klimatizácie môžete zvýšiť intenzitu vône. Teplo alebo chlad pomáha šíriť vôňu po celom aute.
  • Pravidelné čistenie auta vrátane vysávania a utierania povrchov môže výrazne pomôcť lepšej vôni vášho auta.
  • Voňavé výrobky správne skladujte vo forme papierových vrecúšok. Skladujte ich na chladnom a suchom mieste. Vysoké teploty a vlhkosť môžu zriediť ich intenzitu.
  • Parfumy v spreji aplikujte na textílie (čalúnenie, čalúnenie hlavy, koberčeky a iné textilné predmety). Vôňa vydrží na takýchto povrchoch dlhšie ako na plaste.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Dve lepšie a dve horšie pneumatiky: ktorá dopredu a ktorá dozadu?

Značky a nápisy na aute – nie vždy povolené


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Európska únia schválila nové právne predpisy na zníženie emisií z nákladných vozidiel

15.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@recanything). Krajiny Európskej únie sa dohodli na právnych predpisoch na zníženie emisií CO2 z nákladných vozidiel. Európska únia schválila nové…

Porsche 911 dostáva prvýkrát v histórii hybridné pohonné ústrojenstvo. Aktualizácia debutuje 28. mája

15.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MotorPrimeChannel). Spoločnosť Porsche zverejnila prvé oficiálne snímky aktualizácie súčasnej generácie športového vozidla 911. Nemecký model dostane po prvýkrát hybridné pohonné…

Pripravovaný Mercedes-AMG CLE 63 nebude používať 4-valcový hybridný motor, ale preplňovaný motor V8

15.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@DPCcars). Nový Mercedes-AMG CLE 63 nebude používať 4-valcový hybrid ako C63 AMG, ale motor V8 s výkonom takmer 600 koní.…

Celoročné pneumatiky: Koľko kilometrov s nimi môžete najazdiť? Aký je ich hlavný problém

15.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: shutterstock.com/Stocksnapper). O týchto celoročných pneumatikách a ich bezpečnosti sa veľa diskutuje. Tu sa dozviete, koľko kilometrov na nich môžete najazdiť…

Na Floride sa bude čoskoro lietať elektrickým lietadlom eVTOL

15.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@EHANG). Spoločnosť UrbanLink so sídlom na južnej Floride plánuje revolúciu v miestnej doprave tým, že bude ponúkať osobné lety s…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov