Novinky, Tipy, Zaujímavosti,

IVECO podporuje európske turné Metallica

27.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@ScChannelBG). IVECO sa na základe partnerstva pripája k skupine Metallica na európskej časti svetového turné M72. Automobilka spolupracuje s rockovou kapelou na poskytovaní nízkoemisných dopravných...

27.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@ScChannelBG).

IVECO sa na základe partnerstva pripája k skupine Metallica na európskej časti svetového turné M72.

IVECO podporuje európske turné Metallica.
Foto: youtube.com/@ScChannelBG

Automobilka spolupracuje s rockovou kapelou na poskytovaní nízkoemisných dopravných riešení na všetkých deviatich zastávkach turné v Európe – v Mníchove, Miláne, Viedni, Helsinkách, Kodani, Osle, Clissone, Varšave a Madrides nákladnými vozidlami a mikrobusmi na zemný plyn, elektrický pohon a obnoviteľné palivá, ktoré sú určené na logistiku personálu a koncertného vybavenia Metallica.

V záverečných fázach turné sa k vozovému parku s viacerými zdrojmi energie pridá aj elektrické vozidlo s palivovými článkami.

Vozový park na podporu európskej časti turné skupiny Metallica bude pozostávať z 10 ťažkých vozidiel IVECO S-Way na zemný plyn a 4 vozidiel IVECO S-Way na obnoviteľné palivo, ktoré sa budú používať na prepravu vybavenia skupiny.

Vozový park doplní konvoj poskytujúci dodatočnú logistickú a koncertnú podporu: 2 IVECO S-eWay – prvé plne elektrické ťažké nákladné vozidlo vyrobené výhradne spoločnosťou IVECO, 2 IVECO S-Way LNG a IVECO S-Way poháňané aj obnoviteľnou naftou. Na záverečných koncertoch v Španielsku sa ku konvoju pripojí palivový článok IVECO S-eWay.

Prepravnú službu pre tím kapely budú zabezpečovať mikrobusy eDaily a autobus Evadys, ktoré poskytne značka z rovnakej rodiny – IVECO BUS.

Automobilka vytvorila pôsobivý dizajn špeciálnej edície pre celý svoj vozový park inšpirovaný albumom 72 Seasons od skupiny Metallica.

IVECO vytvorila pôsobivý dizajn špeciálnej edície pre celý svoj vozový park.

S cieľom zapojiť do turné všetky zainteresované strany partnerstvo vyhradilo viac ako 1 400 vstupeniek pre zákazníkov a partnerov automobilky, ako aj zamestnancov skupiny, ktorí majú možnosť vyhrať vstupenky prostredníctvom špeciálnej súťaže.

Priatelia spoločnosti IVECO budú ubytovaní v dedine IVECO, jedinečnom pohostinskom priestore upravenom v ikonickom štýle a farbách skupiny.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Vodíkové autá – ako fungujú a prečo by mohli spôsobiť revolúciu na automobilovom trhu?

Ford Tourneo Courier – kombi, ktoré si zamilujete!


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Toyota s novým rekordom v Európe. Corolla zosadená z trónu

26.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@carshowtv9197). Toyota má za sebou mimoriadne úspešný polrok na starom kontinente. Síce nepreskočila na pozíciu lídra, ale udržala si druhé…

Koenigsegg musel stiahnuť výrobu. Nikto nechcel ich malý motor

26.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@koenigsegg). Koenigsegg pripravoval revolúciu. Supercar v hodnote takmer 1,7 milióna dolárov mal dostať trojvalcový motor. Motor bol však revolučný. Bol,…

Donald Trump o elektromobiloch. Nazýva ich „podvodom“

26.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@fox9). Donald Trump rozhodne nepatrí k zástancom elektrifikácie regulovanej dotáciami a predpismi. Kandidát na prezidenta USA oznamuje, čo sa v…

Je to skvelá alternatíva k Toyote Yaris Cross. Hybridné, lacnejšie kompaktné SUV sa ničoho nevzdáva

26.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@carshowtv9197). Konkurenčný trh SUV si vyžaduje, aby výrobcovia ponúkali atraktívny sortiment, aby sa presadili v konkurencii mnohých konkurentov. Jednou z…

Nemecké letisko zablokovali klimatickí aktivisti. Vytvorila sa niekoľkokilometrová zápcha

26.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: x.com/fl360aero). Ďalšie nemecké letisko má problémy s odletmi. Za všetko môžu klimatickí aktivisti, ktorí nelegálne vstúpili na letisko a nalepili…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov